Sunday, August 28, 2005

Akateemisen Karjala Seuran tavoitteita kunnioittavat suomalaiset vaatimaan sitä mikä meille kuuluu

3 comments:

Vapaustaistelija said...

Tarja Halosen KGB-koirailu = ulkopolitiikka on miehittäjä-Ryssän toiveiden täyttymys ja jatkuva naurunaihe, kuinka tyhmiltä tsuhnilta otetaan ja lypsetään aina vaan uudestaan antamatta mitään vastineeksi

Tarja Halosen ristiriitaisuus on suhteessa isänmaahan ja kansakuntamme oikeuksiin.

Tarja Haloselle aidsia sairastavan neekerin ja sotarikollisen ryssän oikeudet ovat suuremmat kuin Suomen ja / tai suomalaisen

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi

30.08.2005
ProKarelia

HALONEN: "EN OTA KARJALAA ESILLE"

Ent. päätoimittaja Inkeri Risla osallistui tiistaina 30.08.05 UKK-Perinneyhdistyksen vuosikokoukseen Tamminiemen Kekkos-museossa. – Talo oli väärällään valtaa ja arvovaltaa. Ei ihme, kun presidentti ja presidenttiehdokas Tarja Halonen oli puhumassa, kertoo Inkeri Risla.

Inkeri Risla oli päättänyt kysyä presidentiltä Karjalan palautuksesta. Kysymystään hän perusteli hyvin. – Sanoin suunnilleen niin, että olemme paikalla, joka on Kekkosen nimikkomuseo ja UKK-yhdistys kokoustaa, on sopiva hetki kysyä, mitä mieltä presidentti on tulevana kautena Karjalan palautuksesta, jos hänet valitaan? Kerroin myös, että jos tämän talon isäntä olisi ollut elossa ja vallassa Jeltsinin aikana, ei tätä kysymystä ehkä tarvittaisikaan.

- Kysyin presidentti Haloselta, milloin valtiojohtomme ottaa selvittääkseen mahdollisen palautuksen vaikutukset? Kysymykseni pohjaa tuoreeseen selvitykseen, jonka kuulin Helsingin kauppakorkeakoulun yrittäjyyden professori Arto Lahden selvityksestä koulunsa Nokia-salissa. Hänen tutkimuksensa loppupäätelmä oli toteamus, että Karjalan palautus voi olla jopa tämän vuosituhannen kannattavin investointi.

- Lisäperusteluina kerroin, ettei rajakaan aidosti madallu, ennen kuin ihmisyyden ongelma on ratkaistu. Joka tapauksessa yli kolmasosa suomalaisista on palautuksen kannalla. Monelle se on elämää suurempi asia ja myös kolmaosa äänestäjistä on tätä mieltä. Tulen kysymymään tätä asiaa kaikilta olevilta ja tulevilta presidenttiehdokkaita, painotti Inkeri Risla.

- Presidentti Halonen toisti Lahden Karjala-juhlissa esittämänsä, että hän ei ota asiaa esille. Hän ymmärtää kaihon ja pyrkii toimimaan niin, että evakot voisivat käydä esteettä kotiseudullaan ja että he voisivat jopa hankkia eli ostaa sieltä omaisuutta, kerto Inkeri Risla presidentin terveiset.

Mennessään tilaisuuteen Inkeri Risla kyseli tietä vanhemmalta herrasmieheltä ja kertoi samalla vähän kiirehtivänsä kysymään yhtä asiaa presidentiltä. Tämä herra sanoi siihen, että "kysykää minunkin puolestani yhtä asiaa". Mitä pitäisi kysyä? "Kysykää Karjalasta!".

Presidentti ja presidenttiehdokas Tarja Halosen vastaus ei jätä mitään epäselvyyttä asiassa. Hän ei ota Karjalan kysymystä esille edes Suomessa. Halonen siten ylenkatsoo täydellisesti 1.5 – 2 miljoonan suomalaisen toiveet. Onko tämä sitä presidenttiyttä, jota Suomen kansa toivoo?

Halonen on esiintynyt vahvana oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta taistelijana. Hänen antamansa vastaus pudottaa näiltä puheilta kuitenkin pohjan pois. Yksinkertainen johtopäätös on se, että Halonen ajaa ihmisoikeuksia vain silloin, kun arvioi niiden pönkittävän valtapyrkimyksiään.

Arkkipiispa Jukka Paarma (Karelia Klubi -lehti 7) toteaa Karjalan menetyksestä: - Totta kait se oli vääryys, se on itsestään selvä asia. Kaikki sen tunnustavat Suomessa. Kenttäpiispa Hannu Niskanen sanoo samassa lehdessä: - Faktisesti se on tietysti vääryys.

Karjalan pakko-ottaminen Suomelta siten vahvistetaan vääryydeksi. Suomen Tasavallan Presidentti on tästä vääryydestä tietoinen, mutta ei suostu edes ottamaan asiaa selvitettäväksi. Ajaako presidentti tällöin Suomen etua, ajaako hän oikeudenmukaisuutta ja ihmisyyden palauttamista? Voiko meidän presidenttimme vielä vuonna 2005 olla niin suomettunut, ettei hänellä ole rohkeutta edes kotimaassa ottaa käsittelyyn Suomen suurinta avointa kysymystä.

Halosen esitys Karjalan maitten ostamisesta on uskomaton. Vaikka hän Pariisissa maaliskuussa sanoi, ettei Suomi ole sotaan syyllinen, hänen puheensa ja tekonsa puhuvat vastaistakkaista. Miksi suomalaiset ostaisivat omia maitaan takaisin Venäjältä? Raja siirtyi Pariisin rauhansopimuksessa nykyiselle paikalle, mutta ei suomalaisten omistusoikeus kadonnut mihinkään.

Ei edes presidentillä tai pääministerillä ole Suomessa valtaoikeutta luovuttaa suomalaisten omistamia maita kenellekään muulle, kaikkein vähiten hyökkääjävaltiolle. Suomen rajoista päättää eduskunta, presidentti siten ylittää valta-oikeutensa vahvistamalla, että Karjalan maat ovat Venäjän. Eihän suomalaisten muutoin tarvitsisi todennäköisesti hänenkään mukaansa ostaa niitä. Onko presidentti menetellyt tässä asiassa lainmukaisesti?

Ei siten ole ihme, ettei eduskunta ole saanut edes sotasyyllisyys- ja asekätkentätuomioiden purkamisasiassa mitään aikaiseksi. Kaikkiin näihin sodanjälkeisiin ns. kipupisteisiin näyttää jarrutus tulevan korkeimmalta taholta. Jatkamme siten itse itsemme sotaan syyllisinä tuominneina.

Epämiellyttävä tehtävä on kysyä: aiommeko todella valita uudelleen presidentiksi henkilön, joka kuusi vuotta virassa oleessaan vaikeni meille tärkeästä asiasta pitäen yllä kuvitelmaa siitä, että kyllä kulissien takana asiasta keskustellaan ja joka halveksii 1/3 kansalaisensa mielipidettä ja heidän tahtoaan ryhtyä selvittämään vääryyden korjaamista? - Vestigia terrent, jäljet peloittavat.15.03.2005
ProKarelia

EI OLE AIKA KESKUSTELLA VENÄJÄN KANSSA KARJALAN PALAUTUKSESTA

Mielipide Suomenmaa-lehden artikkeliin 21.02.05

ProKarelia ei suosita, että Suomen valtiojohto kävisi neuvotteluja Venäjän kanssa Karjalasta. Ensin asiasta pitää käydä Suomessa perusteellinen poliittinen ja kansalaiskeskustelu. Senaattori Margelov teilaa rajapuheet mahdottomiksi ja järjettömiksi. Vapaassa demokratiassa keskustellaan siitä asiasta, mikä koetaan tärkeäksi. Suomen hallitus ei ohjeista puhumista.

Miksi Margelov suitsii keskustelua?

Onko Venäjä vajoamassa totalitarismiin, kun keskustelukin halutaan kieltää? Margelov on varma, ettei palautuskysymys koskaan tule agendalle. Kun lehtimiehet kysyivät Pietarissa Karjalan palautuksesta, presidentti Tarja Halonen vasta, että ”voimme keskustella kaikista niistä asioista, joita listalle laitetaan”.

Juri Derjabin on ottanut esille Karjalassa nyt asuvien noin 366 000 venäläisen aseman. Heille palautusta on kuvattu lottovoitoksi. Sotilasasiantuntijat ovat yksimielisiä, ettei Karjalalla ole strategista merkitystä. Karjalaa on hoidettu surkeasti. 1284 kylästä noin 1 000 on tyhjillään.

Venäjä kehittää vain Koiviston ja Uuraan öljysatamia ja lisää satamakapasiteettia Itämeren rannoille. Hankkeesta jokainen ympäristöstä huolestunut näkee painajaisunia. Karjalan palautuessa nämäkin alueet olisivat Suomen ja EU:n lainsäädännön alla.

Miksi suomalaiset rahoittaisivat Venäjää?

Suomi on 10 vuoden aikana lahjoittanut lähialuerahoina yli 1.1 mrd. euroa, joista suurin osa on annettu Venäjälle. Miksi Suomen tulisi rahoittaa venäläisiä investointeja tai lahjoittaa heille rahaa? Kuinka moni yhteisistä projekteista on toteutunut suunnitelmien mukaisesti?

Jos työvoima ja raaka-aine ovat vain murto-osa länsimaisesta, miksi venäläiset uusrikkaat eivät sijoita tälle alueelle? Miksi venäläiset ovat vieneet satoja miljardeja dollareita ulkomaille, jos kotimainen kilpailukyky on huikea?

Karjalan omaisuus oli ja on yhä suomalaisessa yksityisessä omistuksessa. Vain Venäjän miehitys estää käyttämästä omaisuutta. Omistaja ei osta tai vuokraa omaansa takaisin, se kuuluu hänelle ilman muuta. Tataari-mongolien valloituskin jäyti venäläistenkin mieltä satoja vuosia, kunnes asia korjattiin.

Suomalaiset syyllistettiin sotiin, joihin Neuvostoliitto oli syyllinen. Suomi menetti rauhanteossa enemmän alueita kuin sodassa. Suomella maksatettiin noin 4 mrd. euron sotakorvaukset, jotka kansantalouden rasitteena olisivat noin 30 mrd. euroa. Sodan pakolaisia oli kaikkiaan lähes 800 000 ihmistä eli 20 % väestöstä. Sodan kaikkia tuhoja on mahdotonta laskea. On aika toeuttaa oikeudenmukaisus ja ihmisyys.

Venäjälle suuret edut aluepalautuksesta

Suomalaisten ja venäläisten on katsottava palautuksen todellisia yhteisiä etuja pitkällä tähtäyksellä. Nykytilan säilyttäminen on rajoitettu etu vain joillekin venäläisille. Aluepalautuksessa Venäjä pääsee taloudellisesta rasitteesta ja raskaasta taakasta, joka ikuisesti jäytää maitten välejä, kunnes asiat sovitaan. Kun suomalaiset rakentavat kansainvälisen teollisuus- ja kauppakeskittymän 20 minuutin junamatkan päähän Pietarista, se palvelee molempia maita.

Neuvoteltaessa Karjalan palautuksesta osapuolten tulee sopia myös esim. sotakorvauksista ja muista avoimista asioista. ProKarelia esittää suomalaista Karelia Fundia, johon Venäjän maksamat korvaukset sijoitetaan. Varoilla kunnostetaan palautettavat alueet. Rahasto sijoittaa myös Venäjän puolelle siten, ettei rajalle synny uutta elintasokuilua. Rahasto on erinomainen kasvuruiske itäiselle Suomelle, mutta myös Pietarin ja Karjalan Tasavallan alueelle.

Syntyy win-win –tilanne, jossa molemmat osapuolet voittavat. Poliittisesti mahtavimman voiton kerää Venäjän presidentti. Ehdotamme, että Moskovan toukokuun voitonjuhla muutetaan totalitarismin aggressioiden korjaamisjuhlaksi ja Venäjän tulevaisuutta ryhdytään rakentamaan vanhojen rasitteiden selvittämisen ja tasavertaisen yhteistyön pohjalta. Venäjän tulevaisuuden avaimet ovat siten tämän juhlan agendassa.

ProKarelia

Vapaustaistelija said...

Susanne Päivärinta ja monikultturelli utopismi ristiriidassa totuuden kanssa

ULVOIN NAURUSTA Susanne Päivärinnalle

Kokonaisen Suomen on syytä kasvattaa lapsiaan kuten April ko jutkutoimittajan Tom Metzger ahdisteluohjelmassaan

Kasvatustavoitteet ovat ylevät ja kansakuntaamme suojelevat, kuten

Tom Metzger is the director of White Aryan Resistance and was born April 1938 and has six children, five of them girls.

A-Talkin palaute tavallista ärhäkkäämpää neekeröinnistä ja Tapolan ja Savupoikien mustasta makkarasta

Yllättäviä kannanottoja Yleläiseen monikulttuurin ihannointiin: http://a-talk.blogspot.com/

Seuraavan A-talkin aiheena kuinka Ilta-Lehti ja Ilta-Sanomat rahastavat peruskoululainen Matti Nykäsen ja Tapolan kypsymättömyydellä ja julkisuudennälällä

Ajattelu sallittua ja suotavaa kansallisvarallisuutemme lisaamiseksi
http://miehitetytalueettakaisin.blogspot.com/
http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/

Tysk- och finskvänligt är det: http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/ :)

lehtoseppo said...

Valitettavasti A-talkissa 19.9.05 ei otettu esiin vierasperäisten aggressiota suomalaisiin kohdistuen, vaan valitettiin ikuista itkuvirttä rasismista vain neekeriesimerkillä jopa oikein tohkeissaan

Haluaisin herättää oikeuspoliittista keskustelua alkuperäkansojen oikeuksista tänä kansainvaellusten aikana

Julius Ceasar esimerkki puukotuksestaan on vertaus oikeujärjestelmämme pettävyydestä kuten Juliuksella kävi lähimmäistensä kohdalla

Julius Ceasarin selkäänpuukotus-esimerkki on todella vain esimerkki siitä että ei ole mihinkään luottamista oikeusjärjestelmästämme alkaen

Viimeaikaiset oikeuskäytännöt näyttävät suuntaa valkoisiin kohdistuvaan aparheidiin vierasperäisten hyväksi, oli alkuasetelma sitten mikä vaan, niin olet automaattisesti syyllinen, koska olet alkuperäkansaa ja niin ollen rasisti, kun vastapuolena valehteleva neekeri, afgaani tmv:a.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos voidaan näyttää sinun olevan eri mieltä kuin virallinen "Suomi": Työministeriö ja SPR:n omaa oksaansa kasvattavat hyysärit maahanmuuttopolitiikasta, niin olet vapaata riistaa pahoinpitelyille ja solvauksille tai jopa hengenriistolle, sillä sinä olet automaattisesti konfliktitilanteessa syyllinen jo olemassaolollasi.

Loogisena kehityksenä odotamme että Tampereen kaupungin katukuvaan ilmestyvät penkit: Only multiculturelles, only blacks, only coloured people.

Tämä oikeuslaitoksemme on askel rotusortoon koskien alkuperäkansaa ja se oikeuksia. Odotammeko, että meille käy kuten intiaaneille, maoreille, tahitilaisille tai tasamania ihmiselle? ... kaikki vain globalisaation ja halvan työvoima, sekä rotujen sekoituksen nimissä, jotta markkinat olisivat mahdollisimman laajat ja yhteneväiset?

Oikeusjärjestelmämme selkäänpuukotukset saattanevat kääntyä kuten Juliuksen aikaan pitkään sekaannukseen "smutna" kuten ryssät sanovat, kun yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus ovat yhä enempi sananhelinää kuin elävää todellisuutta.

Seppo Lehto Tampere

http://rasistituomariaulomaa.blogspot.com/
http://monikulttuuri.blogspot.com/2005_06_01_monikulttuuri_archive.html
http://lehtoseppo.blogspot.com/ Luottamus 1918 vapaussodan perusoikeuksiin on saatava takaisin