Sunday, August 28, 2005

Kansakunnallisia aluepalautuskuvia "Karjala takaisin!" - yhteisellä asiallamme ja miehittäjä-Ryssä ulos!

Kansakunnallisia aluepalautuskuvia "Karjala takaisin!" - yhteisellä asiallamme ja miehittäjä-Ryssä ulos! Arto Lahti presidentiksi 2006


Kiitämme Seppo Lehto ja Arto Lahtea selkärankaisuudestaan Karjala takaisin asiallaan!

16 comments:

Unknown said...

Hyvä kun jossain on edes joitakin "pölvästejä" jotka ymmärtävät sen mikä on jo ilmiselvää Tampereella ja Hkissä ymv:ssa silvotussa tynkä-Suomessa ryssien invaasiosta maahamme http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/

Eri asia on sen sijaan voidaanko väittää väitettyjä "eräämaapaskalänttejä" sellaisiksi, ettei niitä kannata haluta, kun fakta-aineisto kertoo muusta. Joten suosittelen "pölvästejä"kin tutustumaan kokonaisajattelun merkeissä esim. vaikka Aluepalautus r.y:n http://www.aluepalautus.net/index2.htm ja Arto Lahden ajatuksiin aiheesta esim. HS:n englanninkielisen artikkelin perusteella http://www.helsinginsanomat.fi/english/picture/1101978711432

ProKarelia movement wants back ceded areas as well as war reparations paid to the Soviet Union
Money would be used to rebuild Karelia and nearby Russian territories

print this
ProKarelia, an independent Finnish NGO, which insists on the return of the Finnish territories that were ceded to the Soviet Union during the Second World War, is also requesting that Russia return to Finland the war reparations paid to the Soviets some fifty years ago.
ProKarelia also claims that Russia should make good for the destruction caused during the war, as well as damage inflicted after peace was made.

According to ProKarelia plans, returned war reparations and other monetary amends would be placed in a special "Karelia Fund".
The funds would then be used to rebuild and restore the returned areas and to refurbish the areas on the Russian side of the new national frontier - which would match the border established by the Tartu Peace Treaty of 1920.
Such distribution of funds would prevent a living standard gap from being created in the area.
The ProKarelia movement's remarkably detailed plan, which even includes dates, for the returning of the compulsorily ceded areas is presented in a new book Karjalan palautus (Returning Karelia) that was published on Wednesday.

The author of the book, Veikko Saksi, estimated at Wednesday's press conference that in today's currency the war reparations paid to the Soviet Union after the so-called Continuation War of 1941-1944 would total around EUR 4,000 million.
As a burden to Finland's national economy, however, the war reparations correspond to no less than EUR 30 billion.
This is a substantial amount of money, as the Finnish government's budget for the whole year of 2005 is just shy of EUR 38 billion.
After the peace was agreed, the Soviet Union also confiscated from Finland possessions left by the Germans and these should also be compensated for. Saksi estimates this sum at around EUR one billion.

Saksi's book also brings up questions relating to devastation experienced by the Finns during the war, the human casualties, and the destruction carried out in the ceded areas after the war. Monetary value is not suggested for these issues. Deciding on that would be a task for the negotiations with the Russians.
The ProKarelia movement estimates that the rebuilding of Karelia, which consists of the Karelia Isthmus and Ladoga Karelia east and north of Lake Ladoga, would cost EUR 30 billion and would take around ten years.
Two-thirds of the expenses would be funded by private citizens and corporations. The government's portion would be covered by forest industry profits from the area, and by a 25-percent tax levied on all returned assets.

The price for rebuilding the Petsamo and Salla areas further north has not been calculated.
According to ProKarelia's estimates, some 250,000 Russians would stay in the returned areas. Human rights and proper living conditions would be guaranteed for them, but obtaining Finnish citizenship might take some time.
The Karelian cities of Vyborg and Sortavala have become badly dilapidated and the surrounding countryside is even worse off. Of the just under 1,300 Karelian villages, one thousand have already become empty of inhabitants.
The ProKarelia movement believes, nevertheless, that some 300,000 Finns would move into the region.
The movement's plan does not reveal who these people might be.
Karelia activist Prof. Heikki Reenpää explained that the purpose of the new book was to free the Finnish people for an unbiased discussion on the subject.
The time to address the Russians will come later.
"Time to wake up, people!" declared emeritus professor Pentti Malaska during the at times heated discussions.
Russian officials have thus far shown no inclination to return any of the territories concerned.

Unknown said...

Tarkennuksia ryssäläisistä keskuuteemme levitetyistä ryssäläisistä harhakuvista koskien aluepalautuksiamme

http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/

Seppo Lehto sanoo: Varmistin pois ja liikkumatta = Ruki vehr itisutaa!

Ryssäläisyyden harhakuvat on ammuttava alas Kati Sinenmaankin Ryssä- ja karjalaisuusharhoja myöden

Ei ole olemassa mitään heimovaltakuntia on heimojen muodostamia valtioita ja valtioita, jotka koostuvat eri kansoista. Karjalaiset ovat osa Suomen kansaa ja kansakuntaa. Ei voida sanoa, että miehitettyjen alueiden palautus koskisi vain karjalaisia, sillä niin ei ollut talvi- ja jatkosodassakaan. Miehittäjä-Ryssän vastustaminen kuului koko kansakunnalle heimotaustaan katsomatta.
Uhri ei ollut sen vähäisempi hämäläiselle tai satakuntalaiselle, jolta saattoi mennä kaikki pojat sotatoimissa ja kansakuntamme puolustamisessa.

Joten "POKS" - alas karjalaisuuden korostaminen. Kyse on kokonaisen Suomen asiasta silloin puhutaan tasaveroisesti kaikista heimoista, jotka ovat nykyään jo alueellisilla läänijaoillakin niin sekoitettu, ettei niistä ota enää selvää kuin murretutkija ja muu asiaan perehtynyt.

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi - http://www.aluepalautus.net

PS: Arto Lahti presidentiksi - katso google.com:n kautta miksi: )Kristillisdemokraateilla ei ole mitään tekemistä tosi kristillisyyden kanssa. Ko. lauma koostuu farisealaisista Jumalan käskyt hyljänneistä kirjanoppineista ja publikaaneista, jotka loisivat olettamansa Jeesuksen armon varassa tuomiten toisia huomaamatta tekopyhyydessään ison malka olevan omassa silmässään.

Kaksinaamaisuuden huippua on kristillisdemokraattisen puolueen jeesustelu juutalaisista ja neekereistä sekä ulkomaalaisasioiden latistamisensa synonyymiksi kaikkia vierasperäisiä koskevaksi. Niinhän asia ei ole: Ei samana päivänä voi verrata inkeriläistä, norjalaista, skottia, saksalaista, afgaaniöykkäriä ja neekeriä. Jokainen ymmärtää ketkä sopeutuvat Suomeen parhaiten. On siis humpuukia väittää muuta kun yleinen kokemusmaailma kertoo muuta. Talebaanit pysykööt Afganistanin vuorilla ja neekerit Afrikassa. Niitä ei Suomeen tarvita millään tekosyyllä. Oikeat syyt olkoon tiedostettuna ko. asian tiimoilta.

Jeesuksen armo saattaa langeta myös Vladimir Putinille, kun hän tunnustaa syntinsä: toimeenpanemansa vainot ja joukkomurhat, sekä ottaa laillisen vastuun teoistaan Ryssänmaan vankileirien saaristossa

Esimerkkinä Vladimir Putin ja esikuntansa: Toisten vaatiminen syytteeseen ja tuomiolle syyllisyydestään vakaviin rikoksiin

Suomessa jouluna 1999 laitoin oheisen yhdistyksen vireille ja se rekisteröitiin marraskuussa 2003 UM:ssa kahteen kertaan lausunnolla käyneenä. Ei voida osoittaa, että totuuden kertominen on rikollista, mutta rikollisten vastuuseensaattaminen on hämmästyttävän vaikeaa kun diplomaattinen suoja ja kestitys ulottuu virassa olevaan valtiopäämieheen oli se sitten ex-Pol Pot tai nykyinen sotarikollinen Vladimir Putin. - Kuten oheinen linkki kertoo: http://www.kavkaz.fi/20050803.html ( Vladimir Putin sotarikollinen Turussa 2.8.2005 )

Ohessa virallisen Suomen ja UM:n hyväksymät tavoitteemme: myös http://www.kavkaz.fi ja http://www.kavkaz.fi/ru sivuilla kohdassa tavoitteet

Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

pj. Seppo Lehto Tampere

Suur-Suomi tavoitteenamme said...

Hyödyllistä lingvistiikkaa
29.8.2005 0:13

http://www.iltalehti.fi/vakiokuvat/hyrkas.gif

Sattuman oikusta käsiini sattui tietopuolinen teos napakoista sanoista, joilla ei ole länsimaisissa kielissä vastinetta. Kaukomatkailun yleistyessä katson asiakseni valistaa lukijoita näistä termeistä, jotta vieraat kulttuurit avautuisivat heille.

Mbuki-mvuki. Takavuosien iskelmässä laulettiin Honolulusta, jossa "sellaiset on aatteet, että heitetään pois vaatteet". Etelä- ja Keski-Afrikan bantujen parissa vaatteiden heittäminen pois ennen tanssia on niin yleistä, että sitä ilmaisee verbi mbuki-mvuki. Vikkelän neekerijaatsin ystäville tiedoksi, että kielitieteilijät uskovat termin boogie woogie olevan tästä verbistä peräisin.

Koro. Juha Vainion iskelmässä kerrottiin, että "sen näkee naamasta, jos mies lakkaa saamasta". Jos kohtaatte Kaukoidässä synkkiä mieshenkilöitä, kyse saattaa olla vakavammasta ongelmasta. Kiinan kielessä koro merkitsee hysteeristä pelkoa siitä, että penis alkaa kutistua ja kasvaa sisäänpäin. Tällaisia joukkohysterioita esiintyy Kaakkois-Aasiassa tuon tuosta, ja uhrit kuolevat yleensä sisäiseen verenvuotoon, vaikka he ripustelevat elimiinsä tiiliskiviä kutistumisen ehkäisemiseksi.

Majie. Jos törmäätte Kiinassa naisiin, jotka puivat nyrkkiä kadulle ja latelevat kirouksilta kuulostavia sanoja, kyse on toiminnasta, jota kuvataan verbillä majie (kadun kiroaminen). Henkilökohtaista haistattelua pidetään varsinkin naisten taholta niin epäkohteliaana, että he joutuvat purkamaan vihaansa katuun. Siitä vaan feministit puimaan nyrkkiä Mannerheimintielle.

Bol. Jokainen sukukokouksissa käynyt tietää, että sukulaiset voidaan kahteen kastiin - tyhmiin ja jollain lailla siedettäviin. Mayojen kielessä bol tarkoittaa tyhmää sukulaista. Fiksuille sukulaisille on aivan oma sanansa.

Anga-anga. Kimi Räikkönen harkitsee kuulemma selän kääntämistä Suomelle, ja syynä on ilmiselvästi anga-anga. Pääsiäissaaren kielessä ilmaus tarkoittaa ehkä aiheetontakin pelkoa siitä, että sinusta juorutaan selän takana.

Mokita. Uuden-Guinean kiriwinan kielessä tämä tarkoittaa totuutta, jonka kaikki tietävät, mutta jota kukaan ei sano ääneen. Oiva sana esimerkiksi Kekkosen loppukauden kuvauksessa.

Mamihlapinatapei. Kumma, ettei ilmauksella ole suomenkielistä vastinetta, vaikka tilanne on varmasti tuttu itse kullekin. Tulimaan eli Tierra del Fuegon kielessä se tarkoittaa merkitsevää katsetta kahden ihmisen välillä, jotka molemmat toivovat turhaan toisen tekevän törkeän ehdotuksen. Todella turhauttava tilanne.

P.S. Ranskankielinen ilmaus limonadier du posterieur on onneksi (?) poistunut jo käytännöstä. Kyse oli 1800-luvun villityksestä, ja tämän ammatin harjoittaja suoritti kotikäyntejä antaakseen tupakasta, kahvista, viinistä tai viinasta koostuvia peräruiskeita. Asiakkaalla oli mahdollisuus valita myös peräruiskun suukappaleen materiaali ja muoto. Tottahan toki.

Näköislehti

LUE NÄKÖISLEHTEÄ >>


20 Kysymystä Ristikko @kaveri Kuukauden kuvaaja mobiilipalvelut Työpaikat


Sisällysluettelo - Palaute - Lähetä juttuvinkki - Kerro kaverille - Sivun alkuun
Copyright © 2005 Kustannusosakeyhtiö Iltalehti

Unknown said...

Psykiatrista apua Ryssälän sikakoira "Nasiirille" ja muille Ryssän peräpukamavaivasille = Rukoilkaamme yhdessä Herran Kostoa maatamme ryssittävien ja neekeröittävien ylle

KRP:n pojilla ei taida paljon vehje Tarja Halosen ryssävitun näkemisestä nytkähtää? http://alastontotuushalosesta.blogspot.com/

Vain tosi ryssäläinen vuotava klamydian synnyttämä KGB:n peräpukama ei havaitse "miehittäjä-Ryssää ja maatamme neekeröitäviä isänmaamme ja kansakuntamme pettureita" kuten ryssäläinen nimimerkki Nasiiri.

Mitä on "uusfasistinen ja Hitler" samassa lauseessa? Fasismi liittyi jo antiikin Roomaan ja entisen sosialistipuolueen vetäjä Mussolinin uudelleen synnyttämän uuden Rooman vallan palvontaan.
Hitler taasen oli Kansallissosialistisen työväenpuolueeen vetäjä, joten korvienvälissäsi on melkoinen ryssäläinen stalinistikoiran mentävä aukko. Kummatkin siis olivat sosialisteja kansallismielisiä sellaisia. Joten ketä sinä hämäät noilla stalinistisilla Ryssän lanseeraamilla termeilläsi:)? Kenties itseäsi ja Esko Seppästä - et ketään muita;).

Tarja Halonen ja kgb-vittunsa ja KGB-taustansa eivät taasen paljon paina muuta kuin kansakuntamme tsuhnamaisuudessa ja piikkinä lihassa kuin ilkkuen sotaveteraanien "Iltahuuto"-laulun sanoja vastaan.

Oikeastaan ko. kuva lienee Tarja Halosesta tehty SDP:n puoluekoirien saunaillassa ympärileikattuja jutkukulleja imeskellen ja Tehtaankadun Sergei Beljajevin ja Leonid Willevich Laakson anusaukkoa imeskellen, jostain Hustlerista.
Ko. naisfiguuri lienee todellisuudessa huomattavasti Tarja Halosen irstasta KGB-vartaloa parempi kaikin puolin, eikä mikään KGB:n jätesäkki mitä Tarja Halonen oikeastaan on.

pj. Seppo Lehto Tampere http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/
http://www.kavkaz.fi Vladimir Putin vastuuseen sotarikoksistaan ja aluemiehityksistään!

Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y. - Tampere
-----------------------------------
All Finnish Christians must burn for Russian parasit state
All Christians must burn for Me
All Christians must burn for Russian parasite state
All the Christians must burn ...

Unknown said...

Psykiatrista apua Ryssälän sikakoira "Nasiirille" ja muille Ryssän peräpukamavaivasille = Rukoilkaamme yhdessä Herran Kostoa maatamme ryssittävien ja neekeröittävien ylle

KRP:n pojilla ei taida paljon vehje Tarja Halosen ryssävitun näkemisestä nytkähtää? http://alastontotuushalosesta.blogspot.com/

Vain tosi ryssäläinen vuotava klamydian synnyttämä KGB:n peräpukama ei havaitse "miehittäjä-Ryssää ja maatamme neekeröitäviä isänmaamme ja kansakuntamme pettureita" kuten ryssäläinen nimimerkki Nasiiri.

Mitä on "uusfasistinen ja Hitler" samassa lauseessa? Fasismi liittyi jo antiikin Roomaan ja entisen sosialistipuolueen vetäjä Mussolinin uudelleen synnyttämän uuden Rooman vallan palvontaan.
Hitler taasen oli Kansallissosialistisen työväenpuolueeen vetäjä, joten korvienvälissäsi on melkoinen ryssäläinen stalinistikoiran mentävä aukko. Kummatkin siis olivat sosialisteja kansallismielisiä sellaisia. Joten ketä sinä hämäät noilla stalinistisilla Ryssän lanseeraamilla termeilläsi:)? Kenties itseäsi ja Esko Seppästä - et ketään muita;).

Tarja Halonen ja kgb-vittunsa ja KGB-taustansa eivät taasen paljon paina muuta kuin kansakuntamme tsuhnamaisuudessa ja piikkinä lihassa kuin ilkkuen sotaveteraanien "Iltahuuto"-laulun sanoja vastaan.

Oikeastaan ko. kuva lienee Tarja Halosesta tehty SDP:n puoluekoirien saunaillassa ympärileikattuja jutkukulleja imeskellen ja Tehtaankadun Sergei Beljajevin ja Leonid Willevich Laakson anusaukkoa imeskellen, jostain Hustlerista.
Ko. naisfiguuri lienee todellisuudessa huomattavasti Tarja Halosen irstasta KGB-vartaloa parempi kaikin puolin, eikä mikään KGB:n jätesäkki mitä Tarja Halonen oikeastaan on.

pj. Seppo Lehto Tampere http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/
http://www.kavkaz.fi Vladimir Putin vastuuseen sotarikoksistaan ja aluemiehityksistään!

Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y. - Tampere
-----------------------------------
All Finnish Christians must burn for Russian parasit state
All Christians must burn for Me
All Christians must burn for Russian parasite state
All the Christians must burn ...

Suur-Suomi tavoitteenamme said...

Jippii.fi palstalta 30.8.2005 poimittua Pikku-G sanoitusta:

Pikku-Gstä tuli talikkokomu ja kepuli

UUSI SINKKU KAUPOISSA! kirjoitti 22:18

Neekeri kerran pieri verta
ei se ollut eka kerta

Aids ja ebola sitä piinaa
vähät siit' onhan maissiviinaa

Ruma oli kuin Idi Amin
lääkkeeks' otti Diapamin

Työ ei sille juuri maita
etsii, miss' on matalin aita

Kiva on kiduttaa lapsukaisia
joukolla väkisin nussia naisia

Mut sitten alkoi kissan päivät
Kongon maisemat taa jo jäivät

Hyysäriämmät nouti Suomeen
antoi nekrun naida suoleen

Kylmä tuli Pohjolassa heti
nekrua kutsuu lämmin peti

Aika kuluu cannateetä juoden
maksoihan fatta sapattivuoden

Jos kovin sille pillu maittaa
niin tyrmäystipat voi lasiin laittaa

On hyysäriämmä vitun ruma
maistuu sille ebolamuna

Kun ei valkoiset siitä huoli
naama on kuin peräsuoli

Neekerin kulli on kovin pieni
siinä kasvaa sankkerisieni

Paras on yllä kahleet vangin
älykkyys sillä on orangutangin

Jos nekrut tänne muuttaa saa
on Suomen kohtalona kehitysmaa

Vapaussoturi said...

Höpö, höpö harhoja "natsi"-sanan ympärillä - ja naurua kolmannella;) leninisimistalinismille ja ryssäläisten emähölmöjen sitkeisiin disinfoväitteisiin

Leninismistalinismi disinfoineen kuten Matti Vanhasellankin http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html tuntuu kukkivan Voitto W. Kotiahonkin ajatuksissa kuten niin monenella talikkokomulla ko. väitteissään?

Isänmaan edessä tänäkin päivänä ;)on oikeus tervehtiä ilmaisuvapauttaan toteuttaen vaikka perse paljaana, kuten tekivät aikanaan 1968 Paavo Lipponen, Erkki Tuomioja ja muut sotilaspassinsa polttajat eduskuntatalon portailla. - Jääden tuomiotta hyväosaisten demarien kakaroita kun olivat.

Kyllä kautta aikain ihmiskunnan historiassa preerianintiaaneja myöden on reippaaseen tervehtimiseen kuulunut käden selvä nostaminen "rauhaa ja ystävyyttä" -merkiksi Wink Rooman legioonat ja Kolmannen Valtakunnan joukot siihen eivät ole saaneet yksinoikeutta Smile, eikä komuryssäläiset oikeutta ko. merkin mitätöimiseen;). Piste.

Oletko joutunut ryssäläisen täin ( NKVDN:n ja KGB:n disinfon ) yli kävelemäksi mikä saattanut vaikuttaa ymmärrykseesi:)? ... Aamustondiksenikin varmaan tultaisiin tuolla erikoisella logiikallasi katsomaan "natsitervehdykseksi" Wink? .. ilman viagraa;).

Olen ihmetyksellä odottanut, että koska sankarivainajain paasit revitään irti ja tuhotaan ja samoin kaikki kunniataulut, joissa on kansakunnallinen vapaudenristi ( sisältää hakaristin ), sekä itkua ja kauhua teeskennellen tuhotaan kaikki sodan- ja rauhanajan korkeimmat arvomerkit, koska niissä on hakaristi elimellisenä tunnuksena. Samoin ei kukaan liene väittänyt sotaveteraanien lipun salon kärjessä loistavaa hakaristin perusteella sotaveteraanien marssia natsimarssiksi ... paitsi tietenkin nämä surullisen kuuluisat miehittäjä-Ryssän persettä nuolleet "Neuvostokomut Rauhanmarsseillaan Neuvosto-ohjusten puolesta"Wink?

Minun kroppani 42 v:na kestänee vertailun monen jopa 20 v:aan kroppaan. Ei ole kaljalla eikä tupakilla pilattu. Tänään kun hain tyttären harmonikan Matkahuollosta, niin poikkesin ko. rahtivaakalla 93.7 kg - vaatteet = n. 92 kg kohtuullisen tiivistä ja spartalaista suursuomalaista;). Joten miksi omaan vartalooni ymppäisin kenenkään muun naamaa kuin omani;)?

Seppo Lehto Tampere
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Isänmaan asialla: http://www.freephpbb.biz/phpBB/viewforum.php?f=2&mforum=kavkaz

- suursuomalainen profeetta omalla maallaan
( sananlasku on toteutunut omalla kohdallani profeetta Eliaan tavoin )
- http://www.kavkaz.fi/tavoitteet.html mielessämme jatkakaamme miehittäjä-Ryssän kurkuttamista;) http://www.kavkaz.fi/20050622.html Lahden miehityn Karjalan palautusjuhlat 19.6.2005, http://www.kavkaz.fi/20050803.html Sotarikollisen Vladimir Putinin vastaanotto Suomen Joutsenella 2.8.2005

Unknown said...

Tehköön USA mitä haluaa Iranin suhteen - katse omiin saataviimme, kiitos

Suomikin olisi öljyvaltio aluepalautusten myötä Petsamon lohkolta ja Koiviston sataman kautta http://www.kavkaz.fi look at maps:) ja USA:lle tärkeä kumppani, siinä kuin EU:ssa ominaispainomme kasvaisi huomattavasti.

Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y. Tampere

Oheisesta artikkelista käy ilmi mikä on Tarja Halosen ryssäläisyyden koko kuva:

30.08.2005
ProKarelia

HALONEN: "EN OTA KARJALAA ESILLE"

Ent. päätoimittaja Inkeri Risla osallistui tiistaina 30.08.05 UKK-Perinneyhdistyksen vuosikokoukseen Tamminiemen Kekkos-museossa. – Talo oli väärällään valtaa ja arvovaltaa. Ei ihme, kun presidentti ja presidenttiehdokas Tarja Halonen oli puhumassa, kertoo Inkeri Risla.

Inkeri Risla oli päättänyt kysyä presidentiltä Karjalan palautuksesta. Kysymystään hän perusteli hyvin. – Sanoin suunnilleen niin, että olemme paikalla, joka on Kekkosen nimikkomuseo ja UKK-yhdistys kokoustaa, on sopiva hetki kysyä, mitä mieltä presidentti on tulevana kautena Karjalan palautuksesta, jos hänet valitaan? Kerroin myös, että jos tämän talon isäntä olisi ollut elossa ja vallassa Jeltsinin aikana, ei tätä kysymystä ehkä tarvittaisikaan.

- Kysyin presidentti Haloselta, milloin valtiojohtomme ottaa selvittääkseen mahdollisen palautuksen vaikutukset? Kysymykseni pohjaa tuoreeseen selvitykseen, jonka kuulin Helsingin kauppakorkeakoulun yrittäjyyden professori Arto Lahden selvityksestä koulunsa Nokia-salissa. Hänen tutkimuksensa loppupäätelmä oli toteamus, että Karjalan palautus voi olla jopa tämän vuosituhannen kannattavin investointi.

- Lisäperusteluina kerroin, ettei rajakaan aidosti madallu, ennen kuin ihmisyyden ongelma on ratkaistu. Joka tapauksessa yli kolmasosa suomalaisista on palautuksen kannalla. Monelle se on elämää suurempi asia ja myös kolmaosa äänestäjistä on tätä mieltä. Tulen kysymymään tätä asiaa kaikilta olevilta ja tulevilta presidenttiehdokkaita, painotti Inkeri Risla.

- Presidentti Halonen toisti Lahden Karjala-juhlissa esittämänsä, että hän ei ota asiaa esille. Hän ymmärtää kaihon ja pyrkii toimimaan niin, että evakot voisivat käydä esteettä kotiseudullaan ja että he voisivat jopa hankkia eli ostaa sieltä omaisuutta, kerto Inkeri Risla presidentin terveiset.

Mennessään tilaisuuteen Inkeri Risla kyseli tietä vanhemmalta herrasmieheltä ja kertoi samalla vähän kiirehtivänsä kysymään yhtä asiaa presidentiltä. Tämä herra sanoi siihen, että "kysykää minunkin puolestani yhtä asiaa". Mitä pitäisi kysyä? "Kysykää Karjalasta!".

Presidentti ja presidenttiehdokas Tarja Halosen vastaus ei jätä mitään epäselvyyttä asiassa. Hän ei ota Karjalan kysymystä esille edes Suomessa. Halonen siten ylenkatsoo täydellisesti 1.5 – 2 miljoonan suomalaisen toiveet. Onko tämä sitä presidenttiyttä, jota Suomen kansa toivoo?

Halonen on esiintynyt vahvana oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta taistelijana. Hänen antamansa vastaus pudottaa näiltä puheilta kuitenkin pohjan pois. Yksinkertainen johtopäätös on se, että Halonen ajaa ihmisoikeuksia vain silloin, kun arvioi niiden pönkittävän valtapyrkimyksiään.

Arkkipiispa Jukka Paarma (Karelia Klubi -lehti 7) toteaa Karjalan menetyksestä: - Totta kait se oli vääryys, se on itsestään selvä asia. Kaikki sen tunnustavat Suomessa. Kenttäpiispa Hannu Niskanen sanoo samassa lehdessä: - Faktisesti se on tietysti vääryys.

Karjalan pakko-ottaminen Suomelta siten vahvistetaan vääryydeksi. Suomen Tasavallan Presidentti on tästä vääryydestä tietoinen, mutta ei suostu edes ottamaan asiaa selvitettäväksi. Ajaako presidentti tällöin Suomen etua, ajaako hän oikeudenmukaisuutta ja ihmisyyden palauttamista? Voiko meidän presidenttimme vielä vuonna 2005 olla niin suomettunut, ettei hänellä ole rohkeutta edes kotimaassa ottaa käsittelyyn Suomen suurinta avointa kysymystä.

Halosen esitys Karjalan maitten ostamisesta on uskomaton. Vaikka hän Pariisissa maaliskuussa sanoi, ettei Suomi ole sotaan syyllinen, hänen puheensa ja tekonsa puhuvat vastaistakkaista. Miksi suomalaiset ostaisivat omia maitaan takaisin Venäjältä? Raja siirtyi Pariisin rauhansopimuksessa nykyiselle paikalle, mutta ei suomalaisten omistusoikeus kadonnut mihinkään.

Ei edes presidentillä tai pääministerillä ole Suomessa valtaoikeutta luovuttaa suomalaisten omistamia maita kenellekään muulle, kaikkein vähiten hyökkääjävaltiolle. Suomen rajoista päättää eduskunta, presidentti siten ylittää valta-oikeutensa vahvistamalla, että Karjalan maat ovat Venäjän. Eihän suomalaisten muutoin tarvitsisi todennäköisesti hänenkään mukaansa ostaa niitä. Onko presidentti menetellyt tässä asiassa lainmukaisesti?

Ei siten ole ihme, ettei eduskunta ole saanut edes sotasyyllisyys- ja asekätkentätuomioiden purkamisasiassa mitään aikaiseksi. Kaikkiin näihin sodanjälkeisiin ns. kipupisteisiin näyttää jarrutus tulevan korkeimmalta taholta. Jatkamme siten itse itsemme sotaan syyllisinä tuominneina.

Epämiellyttävä tehtävä on kysyä: aiommeko todella valita uudelleen presidentiksi henkilön, joka kuusi vuotta virassa oleessaan vaikeni meille tärkeästä asiasta pitäen yllä kuvitelmaa siitä, että kyllä kulissien takana asiasta keskustellaan ja joka halveksii 1/3 kansalaisensa mielipidettä ja heidän tahtoaan ryhtyä selvittämään vääryyden korjaamista? - Vestigia terrent, jäljet peloittavat.

Unknown said...

Valtion budjettiin korjauksia suomalaisten hyväksi bensanhintaa alentamalla

Neekeri- ja ählämiavustukset pois valtion budjetista, jotta raivataan tilaa suomalaisten hyvinvoinnille

Bensan hinnan ei tartte nousta, vaan bensaveroa voidaan leikata niin että kuluttajahinta jäisi 70 -80 sentin litrahintaan. Tasapainon vuoksi lopetetaan kehitysapu, sillä turha on suomalaisten rahoittaa neekerien kuolinapua, sillä suuressa osassa Afrikkaa aidsia sairastavien osuus on jopa yli 50 % väestöstä, mikä takaa sen että yhdessä hillittömien neekerien suojaamattomien kyrpäjuhlien aids leviää jatkossakin maanosassa ja vaarantaa ns. laittomana / laillisena maahanmuuttona myös Euroopan väestöä erilaisten kieroutuneiden seksitapojen kautta, mihin kuuluu nuorten tyttöjen ja naisten raiskaukset. Raiskaukset tehdään tietenkin ilman suojausta, jotta uskomustensa mukaisesti neitsyt voisi parantaa tappavasta taudista.

Hallintotieteilijä Risto Harisalo on julkisuudessa kertonut hyvin uskottavasti että perulainen taloustieteilijä on osoittanut, että kehitysapua tehokkaampaa olisi vaatia ns. ko. kohdemaita leikkaamaan yrityksen perustamisen esteeksi laitettua byrokratiaa, jotta nyt länsimaiden apua vonkaaviin maihin syntyisi pienyrityksiä.

Nyt ko. korruptoituneet maat syyttävät ongelmistaan ns. rikkaampia maita, kun syyt löytyvät omasta hallintokulttuurista. Kehitysavulla vain ylläpidetään korruptoituneita rakenteita ja estetään pienyritysten syntymistä.

Seppo Lehto - Tampere Isänmaan Asialla
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/

Unknown said...

Lex neekereille ja afgaaneille = Käänteisrasismille on saatava loppu
ja alkuperäkansojen oikeudet turvattava vierasperäisten
mädätykseltä

Marko Koivuniemi kirjoitti puhdasta sheissea isänmaallisuudestaan. Ei
Seppo Lehdon isänmaallisuus ole rajoittunutta, vaan nimenomaan mitä
sillä on alunperinkin tarkoitettu. Ei mitään vesitettyä tsuhna
yya-henkeä tai kikkarapäiden nuoleskelua mitä Marko Koivuniemi
edustaa.

Nykysuomalaisuudessa ei ole mitään ihailemista, kun sillä pyritään
tarkoittamaan oman kansakuntansa tuhoa mm. käänteirasismilla eli
vierasperäisten suosimisella alkuperäkansan kustannuksella.

Jos / kun on tietty määrä rahaa valtion budjetissa, niin sillä
pitää hoitaa ensin kotimaan velvollisuudet, eikä rasittaa
kansantalouttamme uudella joutoväen luokalla ( ennen niitä sanottiin
loisiksi ).

Oman kansan hampaat, kirurgia, jne kaikki terveydenhoito ja koulutus on
etusijalla tiemäärärahojen ymv:n kanssa. Jos jtkn jää yli niin
siirrettäköön tuleville vuosille kansakuntaamme varten.

Jos joku haluaa ählämeitä tai neekereitä avustaa lisääntymään
tai rahoittaa ählämi- ja neekerivaltioiden korruptoitunutta
byrokratiaa, tehköön sen omista varoistaan, eikä kansakuntamme
varallisuudesta.

Mitä on ns. maahanmuuttajien rikastuttava vaikutus? Jo itse sana on
käännöslaina pakkoruotsista. Jos kyse vaurastuttamisesta, niin
sellaista maahamme tullutta vierasperäistä neekeriä tai ählämiä
ei ole joka tätä kansakuntaa olisi vaurastuttanut tai luonut
hyvinvointia. Kaaoksen ja sosiaaliturvamenojen kasvattamisessa tämä
n. 100 000 rypäle kyllä kunnostautuu tulevina vuosina yhä kasvavassa
määrin ja siinä että suomalaiset maksavat kun he saavat leikkiä
yrittäjää eri säännöillä kuin alkuperäkansan edustajat ( mm.
vakuudettomat luotot jne ).

Seppo Lehto ei itke, vaan vaatii ählämeille ja neekereille vastuuta
tekemisistään, kuten he olisivat suomalaisia, ei mitään armoa,
saati ko. tahojen suojelua vastaavista teoista kuin suomalaisille.
Nyt näyttää pahasti siltä että jos / kun vastakkain valehteleva
neekeri / ählämi, niin automaattisesti syyllinen on suomalainen. Ei
edes epäillä että asia voisi olla toisinpäin, saati tutkita
vastaavalla lailla syytteenä ja tuomioistuinmenettelyssä, kuin
suomalaiseen kohdistetut epäilyt.

Kun tuomitaan niin suomalaiseen kohdistetaan lain oikeuskäytännöstä
poikkeavia määräyksiä rikkoen yhdenvertaisuusperiaatetta "syytön
kunnes todistetaan syylliseksi", todistajia ei kuulla,
todistusaineistoa hylätään, vierasperäinen puhuu aina totta ( =
mikä on iso vale ) jne.

Vedä sinä marko koivumäki KGB:n arvoja edustava tuhkamuna vaikka
kanaa edelleen, jottet vaan saa jälkikasvua vahingossakaan jatkamaan
kaltaistesi kansakunnan mädättämistä. ( Tämä oli vastine
jälkikasvuni herjaamiseesesi ).

Seppo Lehto - pelkkää asiaa Tampere
http://www.kavkaz.fi Kumpujen yöstä, kätköstä maan:
http://miehitetytalueettakaisi n.blogspot.com/ Vladimir Putin
sotarikollinen hirteen

Marko Koivumäki KGB:n valheenpalko = tyhjät ja tyhmät kgb-tynnyrit
kumisevat eniten.

Unknown said...

Suomen tauti ja suomettuneisuus on nujerrettava

Tomi Jaskari, Timo Rinne lienevät vain näitä Niuvasta ryssäläisten persepanojen jäljiltä toipumaan päässeitä ryssykköitä, jotka kärsivät pahasta suomettuneisuudesta ja Suomen taudista ( Martti Siiralan terminologian mukaan )

Tämä Suomen tauti ja ryssäläisyys aiheuttaa heille psykoosiin samaistua miehittäjän ja vierasperäisten arvoihin, vaikka ne loukkaisivat alkuperäkansojen oikeuksia

Eino Leino nimimerkki ja monet muut - olkaa hyvä ja käyttäkää loppuun saakka vanhaa suomalaista sanaa neekeri ja ryssä, äläkä ujostele. Ethän voi vaatia ympäristöäsi käyttämään ko. terminologiaa, jos siitä itse laistat?

Presidentinvaalissa 2006, eduskunnassa, eduskunnan oikeusasiamiehellä, oikeuskanslerilla, valtakunnansyyttäjillä, sanomalehdistössä, tiedostusvälineissä, kouluopetuksessa jne niin arki-, kuin virkakäytössä on muistettava että neekereistä ja ryssistä pitää käyttää niiden vanhaa nimeä, eikä puhua vierasperäisistä millään kremnologian muunnelmilla venäläinen ( ryssä ) , mustanahkainen ( mustanahkatakki päällä? ) häivyttäen kansallisuuksilta niiden luontaiset ominaisuudet ja ilmiasut

Suomen turvallisuusvaje saadaan ratkaistua kun Natojoukot sijoitetaan Krondstadtiin ( nimikin viittaa saksankieleen ) ja Suomen lahden ulkosaarien demilitarisointi poistetaan myös Suomen puolelta, sillä onhan siellä nyt Ryssän miehittäjäsotilaat, niin miksipä ei sitten aluepalautusten myötä myös Natojoukot?

Samoin Kalastajasaarentoon ja Litsavuonoon Natojoukot, koska pitäähän Suomen saada aluepalautusten myötä hieman korkoa lisäalueina laittomasta miehitysajasta.

Seppo Lehto pj. http://miehitetytalueettakaisin.blogspot.com/
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/ ; )

tandyericks93377940 said...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

Vapaussoturi said...

Onko nyt kiitoksen paikka monikulttuurisen väkivallan suosijoille?

Syyttäjä Ulf Reimers vaihtui esimiehekseen esteellisyyden takia 19.9.05

Oikeusmurhatalouutisia Tampereelta

Onko vierasperäisten rasistinen suosinta totta?

Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/

19.9.2005 Tampereen käräjäoikeutta varten syyttäjän ja tuomarin
esteellisyydestä, sekä syytteestä, todistelusta ja
ristiriitaisuuksista EIT:n oikeustapausten valossa:

1) Syyttäjän teonkuvaus puolueellisen väärä johtuen syyttäjä Ulf
Reimersin ennakkoasenteellisesta kaksoisroolista Seppo Lehtoa kohtaan,
mikä ilmenee mm. kirjeestään valtakunnansyyttäjälle 21.4.05 ja
syytteenkirjoittamisestaan esteellisessä roolissaan 20.5.05. Samoin
puolueellisuus ilmenee, siinä ettei ole tutkittu vastapuoleni
väkivaltaista taustaa ja tutkittu tasapuolisesti vastapuoleni
osallisuutta tapahtumiin, vaan on yksioikoisesti epäilty Seppo
Lehtoa.

2) On jätetty puolueellisesti vastapuoleni törkeä päähänpotku
maassamaatessani kokonaan huomiotta tutkinnassa ja
vastuuseensaattamisessaan syytteeseen. Esitutkintapöytäkirjassa
esittämäni näyttö on puolueellisesti jätetty ottamatta huomioon,
eikä liitetty esitutkintapöytäkirjaan kts. sivu 15/15.

3) Tuomari Anja Aulomaan ennakkoasenne ja esteellisyys tuomarina on
tullut jo todennettua 20.6.2005 jolloin jätti huomiotta vastapuoleni
julkisuudenhenkilötaustan vastoin tosiasioita, sekä hylätessään
vastoin lakia sähköisestä asioinnista toimittamiani todisteita ja
hylätessään paikallekutsumani todistajan.

4) Vastapuolena tunnettu vapaaottelija Waisu Namdar Art Wushusta, joka
saanut myös ottelukoulutusta Marko Pänttöseltä NHB Budoklubin
vetäjältä, osallistui mm. Pyynikin miesten sarjaan Tampereen Fight
Night 1 ottelulistan mukaan. Näin myös itse ko. ottelun. ( Todisteena
ottelulista 23.4.2005 ja Art Wushu-sivuilta kuvansa )
5) Waisu Namdarin alaikäisyys epäluotettavasti todennettava koska
tullut maasta ilmeisesti pakolaisena ja yleisessä tietoisuudessa on
pakolaisten väärät henkilötiedot koskien yleensä ikäänsä ja
muitakin tietojaan. Hiljattain asiasta tuli mm. KKO:n päätös
väärää ikää koskevan oikaisun kohdalta.
6) Mikäli väitetään alaikäiseksi on se luotettavasti
todennettavissa ja todennettava rikoslaboratorion tmv:n hammasnäytteen
perusteella.
7) Jäljet kaulassaan kiistän aiheuttaneeni, jos niitä väitetään
syntyneen, ovat todennäköisesti harjoituksistaan Art Wushu salilta
Ramin Sohrabin ohjauksessa tai vapaaotteluharjoituksistaan Marko
Pänttösen kanssa. Esitutkinnan mukaan ei ole esitetty luotettavaa
näyttöä esim. lääkärintodistusta ko. jäljistä.
8) Kuulustelupöytäkirjan s.2 Waisullah Namdar kertoo muunnettua
totuutta, mitä voidaan verrata kirjastovirkailijan todistukseen.
Kyseessä oli selvä häiriköintitilanne niin kirjaston aulassa
yleensä kuin Seppo Lehtoon kohdistuen.
- Jätti kertomatta, että yritti vaikeuttaa yleisövessaan
menemistäni kiilaamalla eteeni ja jätttämällä kertomatta
päänaukomisensa.
- Jätti kertomatta provosointinsa lisäksi, sen että oli ilmeisesti
ajatellut pahoinpitelevänsä minua avuttomassa tilassa wc-tilassa,
vaan ei ollut onnistunut, kun oli invawc:ssä mihin ei muut pääse
samaan aikaan. Vrt. vahtimestarin kertomus.
- tapahtumajärjestys epälooginen ja väärä. Oikea on: Nuhteluni,
iskuyrityksensä, torjuntani ja kauluksesta hillintänsä, sekä maahan
lentämisemme liukkaan lattian ja päällekäyntinsä takia.
Hillintäyritykseni kilpistyi, kun joku ulkopuolinen (onko vastapuolen
todistajana?) tuli ja työnsi meidät kumoon, yrittäessäni kömpiä
pystyyn, tuli päähänpotkuyritys, jonka torjuin menestyksellä,
sillä kahina loppui siihen, kun vastapuoli lensi omaan potkuunsa
selälleen.

9) Kallioranta Evan kertomuksesta käy ilmi ko.
vastapuoleni aiheuttama häiriötilanne ennen tapaamistamme kuten
ilmeisesti monesti aiemminkin. Ko. kertomuksesta käy ilmi selvä
häiriötilanne aulassa jo ennen paikalletuloani. Lievä epätarkkuus
kädestäni, se oli nuhtelevasti ojosa.
Jouduin toki lähikontaktiin kun jouduin torjumaan päähäni
tarkoitettua iskua, mikä oli pimennossa Kalliorannalta kun seisoi
eripuolella.

Kalliorannan todistuksesta käy ilmi, että käyttäydyin koko ajan
rauhallisesti ja kiiruhtamatta, mikä ilmenee todistuksessaan, että
"Lehto käveli rivakasti pois paikalta", mikä osoittaa myös
afgaani Waisullah Namdarin valehtelevan lähtökohtaisesti
kertomuksessaan hän kun väitti minun juosseen pois paikalta.

10) Vahtimestarin todistuksen mukaan tilanne vaikutti nuhjaamiselta ei
tappelulta. Olen erimieltä siltä osin, että minua yritettiin lyödä
ja potkaista maassa maatessani päähän.
11) Sääksmäki Jessen todistuksesta ilmenee osatotuus suunnasta, kun
kertoo vasemman käteni toimesta. Se torjui alatorjunnalla päähäni
kohdistuneen iskun. Muu on höpinää ja lojaalia kaverikerrontaa,
sekä valehtelua sanomisistani. Pyydän muistuttamaan
totuudellisuusvelvoitteesta ja perättömästä lausumasta tässä
yhteydessä. - Todistuksensa on puutteellinen ja kelvoton
kaverilausuma, mitä kuvastaa kertomansa: "En nähnyt mitä maassa
tapahtui" - jätti kertomatta päähäni tarkoitetun potkun ja
tilanteen loppumisen siihen. Perätön on lausumansa tilanteen
loppumisesta tältä osin.

EIT:n ratkaisujen valossa vaadin edelleen vastapuoleni oikean iän
selvittämistä ja vastuuseen päällekarkauksestaan, sekä
esteellisten tuomarin ja syyttäjän vaihtamista.

Ystävällisesti Seppo Lehto

lehtoseppo said...

Haluaisin herättää oikeuspoliittista keskustelua alkuperäkansojen
oikeuksista tänä kansainvaellusten aikana minä maastamme meinataan tehdä Afrikan sivukylä bongorumpujen hakatessa tahtia valkoisen väen nitistämiseksi niin aineellisesti kuin henkisesti, kuten on tehty ex-Rhodesiassa ja E-Afrikassa.

Uutiskuvista olemme nähneet kuinka valkoisten talot palavat ja EU:sta alkaen tukea virtaa ex-Rhodesian neekeridiktaattori Mugaben terrorin takia nälkiintyvälle kansalle, mikä on neekerihallintonsa aikana joutunut isompaan kurjuuteen kuin mitä Ian Smithin hallinto 1960-luvulla edusti.

Luulisi, että Afrikka isompana mantereena kuin Eurooppa kykenisi elättämään olijansa, ettei tartte tunkea neekeripopulaansa meidän kaduille ja kansatalouksiemme tulovirtojamme näivettämään. Monesta asiasta voitaneen sanoa kauniisti, muttei siitä että eurooppalainen valkoinen rotu aiotaan tuhota kuin suomenhevoset 1960-luvulla traktorien tieltä.

Julius Ceasar esimerkki puukotuksestaan on vertaus oikeujärjestelmämme pettävyydestä kuten Juliuksella kävi lähimmäistensä kohdalla

Julius Ceasarin selkäänpuukotus-esimerkki on todella vain esimerkki siitä että ei ole mihinkään luottamista oikeusjärjestelmästämme
alkaen, sillä sinne on pesiytynyt kuin luteita eli omaa kansaansa vihaavia poliittista vainoa ja syrjintää harjoittavia rikollisia.

Viimeaikaiset oikeuskäytännöt näyttävät suuntaa valkoisiin kohdistuvaan aparheidiin vierasperäisten hyväksi, oli alkuasetelma sitten mikä vaan, niin olet automaattisesti syyllinen, koska olet
alkuperäkansaa ja niin ollen rasisti, kun vastapuolena valehteleva
neekeri, afgaani tmv:a.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos voidaan näyttää sinun olevan eri
mieltä kuin virallinen "Suomi": Työministeriö ja SPR:n omaa oksaansa
kasvattavat hyysärit maahanmuuttopolitiikasta, niin olet vapaata riistaa pahoinpitelyille ja solvauksille tai jopa hengenriistolle,
sillä sinä olet automaattisesti konfliktitilanteessa syyllinen jo
olemassaolollasi.

Loogisena kehityksenä odotamme että Tampereen kaupungin katukuvaan
ilmestyvät penkit: Only multiculturelles, only blacks, only coloured people.

Tämä oikeuslaitoksemme on askel rotusortoon koskien alkuperäkansaa
ja se oikeuksia. Odotammeko, että meille käy kuten intiaaneille,
maoreille, tahitilaisille tai tasamania ihmiselle? ... kaikki vain
globalisaation ja halvan työvoima, sekä rotujen sekoituksen nimissä,
jotta markkinat olisivat mahdollisimman laajat ja yhteneväiset?

Oikeusjärjestelmämme selkäänpuukotukset saattanevat kääntyä kuten Juliuksen aikaan pitkään sekaannukseen "smutna" kuten ryssät sanovat, kun yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus ovat yhä enempi sananhelinää kuin elävää todellisuutta.

Seppo Lehto Tampere Isänmaan Asiaa http://www.kavkaz.fi sivuilla;)

Seppo Lehto suomalaisen sananvapauden ilmaisuvapauden sekä perusoikeuksiemme asialla mustaa monikulttuurisuussaastaa vastaan mm islamin matuinvaasioiden ja kommunismin saastana said...

Älkää vittuilko Matti Nykäselle jollette kykene miehittäjä-Ryssällekään vittuilemaan ja vielä paremmalla syyllä kuin jollekin juopolle

Arvoisat Matti Nykäselle vittuilijat

Älkää Matti Nykäselle vittuilko pikku veloista, kun ette vittuile miehittäjä-Ryssällekään:)!

Mattihan toimii kuten miehittäjä-Ryssän pelätään toimivan - joten älkää mattia moittiko; )

Onneton surkimus menee vittuilemaan juoppo-matille vanhoista veloista ja pizzansyönnistä. Olisi ollut onnellinen että matti söi pizzaa eikä sillä hetkellä vetänyt viinaa ... ainakaan suupalojen aikaan:)

http://miehitetytalueettakaisin.blogspot.com/

Eihän Suomikaan vittuile Ryssälle kun pelkää saavansa Ryssän puukosta.

Tällä logiikalla siis toimikaa - ; ) Varokaa juoppoja ja Ryssää ... ; ) ... Mutta miehittäjä-Ryssältä voidaan sentään kunnolla vaatia se kun harrastaa kansanmurhia, altistaa sotaväkensä raiskauksille, pedofilialle, itsemurhille, kansanmurhille, miehityksille jne.

.... ja rahaa on toisin kuin juoppo-matilla

Pekka Tähti sai haavan käteensä, kun Matti Nykänen huitoi veitsellä. (JUKKA KUUSISTO)

Matti Nykänen ei halunnut kommentoida Ohrantähkän tapahtumia.

Tapaus Matti Nykänen

Kapakkanujakointi tapahtui eilen iltapäivällä Korpilahdella ravintola Ohrantähkässä, jossa Nykänen oli istumassa iltaa vanhojen tuttaviensa kanssa.

Välikohtaus on jo toinen Nykäseen kohdistunut pahoinpitelyepäily sen jälkeen, kun Nykänen viikko sitten pääsi ehdonalaiseen.

Vanhat kaunat syynä

Nykäsen uhri oli hänen vanha tuttavansa Pekka Tähti.

- Matti soitti minulle aamulla ja ehdotti tapaamista. Hän halusi sopia vanhat velat, jotka ovat hiertäneet välejämme vuosikausia.

Nykänen ei kuitenkaan maininnut asiasta sanallakaan päivän aikana.

- Lopulta kysyin häneltä, että miten sinulla on varaa syödä pitsaa, kun et maksa velkojasikaan.

Kommentin jälkeen Nykänen pyysi Tähteä omaan pöytäänsä. Tähti väittää, että Nykäsen veitsi oli osua häntä vatsaansa. Tähti ehti reagoida Matin riehumiseen nopeasti, ja isku osui käteen.

- Hän hoitaa näköjään vanhat velat puukolla.

Uhri aikoo tehdä rikosilmoituksen

Tunnekuohun laannuttua Nykänen kävi pyytämässä Tähdeltä anteeksi käytöstään.

Uhri soitti tapahtuneesta Jämsän poliisille, joka kehotti miestä tekemään asiasta rikosilmoituksen.

- En ole vielä käynyt poliisilaitoksella, mutta aion tehdä asiasta rikosilmoituksen.

- Matti petti luottamukseni pahimmalla mahdollisella tavalla. Menköön vaan takaisin linnaan, minä en enää välitä, Tähti tilitti eilen illalla.

Lisää aiheesta torstain Iltalehdessä

MARJA PENNANEN
marja.pennanen@iltalehti.fi

Meillä on matti nykäsen tapaisia juoppoja maa täynnä, emme tarvitse tänne enää muun rotuisia vastaavia puukkosankareita ja tylsämielisiä.

Pitkässä ajanjuoksussa kyse on alkuperäisen suomalaiset, saamelaiset ja ne ruotsalaistut suomalaiset suomalaisuuden säilymisestä oma kansa ensin
periaatteella, kyse ei ole vihasta, ettei meillä ole kohta samoja
ongelmia kuin ruotsilla ( suomalaisten asuttama viikinkimaa )
http://www.muslimsout.org/Swedenpage.htm

Eli oikeastaan lyhyestä virsi kaunis ylläolevana.

Kyllä tänne töihin saa tulla, mutta työllistetään ensisijassa suomalaiset ja taataan suomalaisille ensin toimeentulo. Erityisalojen asiantuntijat ovat asia
erikseen.
Siivous- tai ns. huonostipalkattuja töitä varten ei tartte tuoda
vierasperäisiä, sillä synnytetään enempi ongelmia kuin hoidetaan.

Seppo Lehto http://lehtoseppo.blogspot.com/ Suomalaisen Suomen puolesta

Tarja Halonen stalinistinen marionettinukke suomalaisten suohon laulaja said...

Presidentinkanslia ei ole pannut .. eikä pane pahakseen vaikka totuus Tarja Halosesta leviää kuin Halosen vittu näissä taistoissa kuten Tehtaankadulla ja Moskovassa on jo käynyt (?)

Niin kauan kuin poliisissa ja syyttäjissä on neekerinperseennuolijoita ja sokeita vierasperäisten ihannoijia, kuten aikanaan espanjalaisia konkistareita ( conqistador ) vastaanottaneissa inkoissa, niin vaaramme on yhtä lähellä tuhoutua kuten kävi inkoille.

Arto Lahti on todellinen vaihtoehto verrattaessa matti vanhasen, tarja halosen, timo soinin linjattomuuteen ja vaikenemiseen niin sisä-, kuin ulkopolitiikassa

.. huomio: Ilman rihlakkoa tai mörssäriä voimme omaamme vaatia ja vielä paremmin Natojäsenyyden myötä.

Mitä ovat nämä pellet virallisissa ns. hallituspuolueissa ja eduskunnassa, muuta kuin pelkkiä ryssäläisiä pellejä, jotka juuri ja juuri oman nimensä oksentavat nippanappa oikein?

tarja halosen vaalisivut http://tarjahalonen.blogspot.com/ ei mitään uutta
matti vanhanen vaalisivut http://mattivanhanen.blogspot.com/ njet novi toze
timo soinin vaalisivut http://timosoini.blogspot.com/ pelkkää sianpaskaa

puhumattakaan ryssäläisiämme tukevaa Aatos Erkon sensuuripolitiikaa Isänmaamme etuja polkien http://helsingin-sanomat.blogspot.com/

Arto Lahti tarjoaa vaihtoehdottomuudelle vaihtoehtoja kyykistelyn sijaan
http://artolahti.com/index2.php, joka on omilla sivuillaan tuonut maanläheisesti ja selkärankaisesti koko kansakuntaa koskettavia asioita esiin:
http://miehitetytalueettakaisin.blogspot.com/


Seppo Lehto Tampere

http://seppolehto.blogspot.com/
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/ Putinin vastaanotto Turussa 2.8.2005
http://suursuomalainen.blogspot.com/
http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/

Isänmaan Asialla r.y.